Frakt & Retur

Leveranser:
Varen er sendt til deg innen 1 - 2 virkedager etter mottak av bestillingen (helger og helligdager er ikke klassifisert som virkedager). Du skal da motta varene innen 3 virkedager etter datoen for avsendelse men som vi er avhengige av tredjeparts operatører, kan vi ikke holdes ansvarlig for eventuelle forsinkelser og / eller tap som følge av forsinkelser.
Vi sender våre varer med en tredjepart transportør som vil enten kreve en signatur ved levering, eller de vil forlate varene med en nabo og la deg et kort for å informere deg om dette. Imidlertid kan det være mulig for pakker å stå på et sikkert sted for ditt valg, på eget ansvar, vil vi og transportøren forsøke å oppfylle dine ønsker, men dette kan ikke alltid være mulig. Vær oppmerksom på at pakker igjen på et sikkert sted negere leveringsbevis beskyttelse, og vi er dessverre ikke i stand til å akseptere noen krav for mangler varer i slike tilfeller.
Transportøren vil gjøre to forsøk leveranser. Dersom levering er mislykket varene vil bli returnert til oss. Dessverre vil vi da måtte betalt for omlevering.
Noen utsendelser (hovedsakelig høylandet / Islands / Nord-Irland) sendes via Royal Mail. Dessverre er vi ikke i stand til å formidle spesielle levering instruksjoner for disse sendingene.
Alternativt kan du vurdere å velge en alternativ leveringsadresse (f.eks din arbeidsplass) som kan leveres på kassen.
Hvis du bestiller mer enn ett element de kan bli sendt separat fra forskjellige steder.
Eventuelle krav om tapt gods vil ikke bli inngått før etter 5 virkedager fra datoen for forsendelse.
Tilbake